Segerns sötma och sömnbrist

Fy fasen vad det är roligt att vinna! Igår gick vi segrande ur måstematchen mot Schweiz som de flesta av er dom läser denna blogg redan har koll på. En av de mest ojämna jämna matcherna jag någonsin spelat om man kollar på setsiffrorna och hur matchen såg ut. 18-25, 25-12, 25-12, 23-25 och sista set då alltså 16-14!! Ja femte set var en nagelbitare där vi visar en riktigt grym mental styrka och vi använder oss i princip utav hela laget denna matchen vilket är en styrka vi kan ta med oss till nästa omgång. Att vi har en sådan konkurrens som gör att alla spelare i truppen kan komma in och göra skillnad, ja till och med förändra en matchbild.

Efter att ha firat segern på hotellet med hela laget blev segerns sötma lite beskare när man 01.58 inatt ställde väckarklockan på 03.30 och insåg att man skulle behöva göra en 20 timmars resa hem till Sverige med mindre än två timmar sömn i kroppen. Nu landar vi dock strax i Köpenhamn efter att ha mellanlandat och väntat över sju timmar i Istanbul så nog ska vi överleva detta också. Tur att vi har ett ungt lag kanske! Men sömnbrist och någon alkoholhaltig dryck i kroppen från igår sätter sina spår så ber om ursäkt om det påverkar verkshöjden på detta inlägg. Ska egentligen hålla mig kort. Nästa runda spelas alltså då mot Finland, Danmark och Portugal två helger i september där ena helgen går i Danmark och den andra i Finland. En spelbar grupp för oss där Finnarna får anses som favoriter, men större under har hänt!

Nu ska vi ta ett välförtjänt sommarlov där gym och fysträning kommer ha hög prioritet samt att vila upp slitna axlar och knän. Det har varit väldigt kul att flera tusen personer har besökt bloggen och varit intresserade av oss och berättelser från landslaget samt fördjupning på spelare. Nu tar bloggen en paus och fortsätter sedan i augusti igen med fler spelarprofiler och fler anekdoter från landslaget. Har ni några frågor eller något särskilt ni vill att vi tar upp i bloggen så släng in en kommentar här under bara! Med det säger jag tack för mig så länge och på återseende!
/Wille

 

 Winners!

 
Gymmet i Ungern. "Home of the Gladiators"
 
Ungern - Sverige 0-3 i Szekesferhervar i Ungern inför bra publik
 
Bullen stukade foten, tur då att vi har sveriges starkaste fysio!
 
Ledig eftermiddag i Ungern och en kaffe på stan!
 
På promenad i den där staden i Ungern jag inte orkar stava till en gång till
 
En gammal bild som får summera även den här landslagsperioden, underbart!