On the road again!

 

Då var bloggen igång igen! Undertecknads dator har gått sönder men ska försöka få upp några inlägg via mobilen om folk där ute är intresserade av lite "bakom kulisserna" material.

Efter ett snabbt men effektivt läger i Sollentuna flög vi igår ner hit till Turgutlu i Turkiet som jag tror är namnet på närmsta stad från hotellet. Lite oklart men det är iallafall här någonstans turneringen skall husera. Vår team manager C-G som i vanliga fall håller koll på oss alla och ser till att allt fungerar på resan var tvungen att stanna hemma pga av sjukdom, därför smög sig först lite extra res-stress in bland laget när nyheten nådde oss utanför incheckningsdisken på Arlanda. En svalkande vind av trygghet sköljde dock över oss nästan direkt när vi såg att Marcus "Mackan" Nilsson, vår kapten, tog tag i rodret och agerade reseledare som om han aldrig gjort något annat i livet.

Efter det gick flygresan smärtfritt. En snabb mellanlandning i Istanbul och därefter vidare med inrikesflyg till Izmir där en buss väntade för att ta oss till hotellet. Hela den en timma långa bussfärden eskorterades av polis med sirener. Man började fundera på om det var häftigt eller kanske läskigt att det verkligen behövdes. Klockan hade redan slagit över midnatt och 14 timmar på resande fot senare rullade vi in på hotellet där vår ordförande i svenska volleybollförbundet Saffet Eraybar hälsade oss välkomna i lobbyn. En kopp turkiskt te och sen upp till rummen för försöka samla på sig så många timmars sömn som möjligt. Vid 01:30 släcktes lampan i rummet och nu åtta timmar senare efter en god frukost sitter jag på balkongen i morgonskuggan och skriver på detta inlägg. Lagom utvilad ändå och taggad inför dagens match mot Grekland!

Vi ska strax ha videogenomgång och därefter iväg till hallen för ett första träningspass i hettan. 33 grader varmt lovade prognosen! Nu ska jag försöka lista ut hur vår AC på rummet fungerar. Ha det fint /Wille

 

Kommentera här: